Nici noi fără ei, dar nici ei fără noi

După cum vedem acest domeniu al PR-ului a luat amploare de la an la an. Ingineri, tehnicieni , doctorii, partamentarii și persoanele publice au realizat cât de vital e în viața lor publică un PR-ist. Deoarece ei nu au cunostințe avansate de comunicare, nu cunosc tactici de negociere si nu au cunoștințe despre public, ei apelează la specialiști pentru nu a provoca un dezastru iremediabil. Cum ar fi în viața politică anumite gesturi, expesii ale feței și cuvinte nepotrivite tipului de public pot provoca situații de criză la care ei nu știu să acționeze în timp util și eficient.20130314-140733.jpg

În continuare am să vă prezint cum departamentul de Comunicare si Limbi Straine, departament independent in cadrul Universitatii „Politehnica” Timisoara, isi desfasoara activitatea in doua directii. In cadrul uneia, pregateste specialisti în comunicarea profesionala, relatii publice si administratie. Prin cealalta, contribuie la formarea viitorilor ingineri prin predarea limbilor straine – engleza, franceza si germana – la facultatile Universitatii „Politehnica”. În prezent se cheamă „Facultatea de Stiinte ale Comunicarii”, detali pivind adresa și contact.

O scurtă istorie despre Facultatea de Științe ale Comunicării, a fost înființată începând cu 1 octombrie 2011. Aceasta reunește programele de studii „Comunicare și relații publice”, respectiv „Limbi moderne aplicate”, la ciclul licență, și „Comunicare, relații publice și media digitală”, la ciclul masterat.

Departamentul de Comunicare şi Limbi străine, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe ale Comunicării, îşi desfăşoară activitatea în doua direcţii. În cadrul uneia, pregăteşte specialişti în comunicare şi relaţii publice şi în traducere şi interpretare. Prin cealaltă, contribuie la formarea viitorilor ingineri prin predarea limbilor străine – engleză, franceză şi germană – la facultăţile Universităţii „Politehnica”.Scurt istoric.

Crearea unei pagini oficiale de Facebook a facultății este o modalitate eficientă de promovare deoarece “prinde” cel mai bine în rândul publicurilor ținta ai campaniei de promovare și anume elevii și studenții.Facebook-ul ofera o participare gratuită însa ideea este ca informatiile publicate sa fie relevante și interesante pentru audiența neomogena și răspândită ce exista pe această rețea de socializare.

Crearea unui blog instituţional, în care postăm cele mai noi informaţii despre programa şcolară, activitaţiile care le desfaşurăm. La acest blog vor avea acces profesori şi vor posta pe scurt materia care o ţin şi cât de eficente sunt în RP. Tot pe acest blog vom găsi workshopuri, detali despre eveniment dar şi după eveniment cu poze şi video.

Acest departament vă dă ocazia să aprofundați într-un domeniu flexibil, care vă oferă studii de calitate, și probe practice care ajută la desfașurarea activitațiilor de Relații Publice. Noi vă oferim și consiliere online pe forum, dar și pe pagina noastra principală . Vom organiza caravane prin banat dar și prin țara, cu exemple clare de greșeli ce se pot întâlni în comunicare , dar și cum le putem remedia, vom explica pe scurt ce materii vor parcurge și importanța lor!

Sloganul nostru v-a fi ” FI FLEXIBIL, FI PR-IST! ” ce se referă la o gamă largă de job-uri pentru care poate să aplice.
Vă asteptam cu drag pe forum!

 

Reclame

Despre Coseri Anca

Mă numesc Anca, locuiesc și lucrez în Timisoara. Îmi place să scriu, să citesc, să mă distrez. Am 26 de ani dar uneori mă port ca un copil. Îmi place viața, îmi plac lucrurile frumoase, oamenii frumoși și încerc să mă agăț de fiecare mărunțiș care-mi poate înveseli ziua și sufletul. Cred în frumusețea și valoarea sentimentelor pure și sincere, în gesturile făcute din inimă, în cuvintele pline de însemnătate. Îmi place să mă înconjor numai de oameni optimiști, calzi, generoși, visători, aidoma mie. Nu mi-e teamă să recunosc că uneori mi-e teamă. De singurătate, de minciuni, de răutate, de răceală, de întuneric , de lipsa curajului, de ziua de mâine. Dar, tot ce am trăit până acum, tot ce am văzut, tot ce am simțit au trezit în mine o poftă insațiabilă de viață, de fericire, de împlinire. Nu trece o zi fără ca eu să nu mă simt recunoscătoare pentru miile de binecuvântări din viața mea, pentru sutele de minuni și experiențe care m-au schimbat în persoana care sunt astăzi. Ador să scriu, nu are importanță ora sau locul ci ceea ce simt în momentul acela. Fiecare greșeală, fiecare pas , fiecare decizie luată mi-au maturizat gândurile și sentimentele. Scriu din dragoste pentru viață, scriu pentru mine, scriu pentru fiecare om care se regăsește în rândurile mele. Scriu pentru a-mi alina sufletul, pentru a-mi ușura conștiința și nu în ultimul rând scriu pentru trecut, prezent și viitor. Un fel de amintire , un dar prețios pe care mi-l ofer mie peste ani. Acest blog nu este un jurnal online , ci mai degrabă un locşor pentru gândurile şi elucubraţiile mele.
Acest articol a fost publicat în social media și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s