Suntem ceea ce VORBIM!

 

20130315-171552.jpg
În fiecare zi o persoană rostește in medie 25.000 de cuvinte, dar cât la sută din aceste cuvinte au fost folosite cu rost pentru a exprima sau comunica ceva frumos și util?

Cât din aceste cuvinte aduc bucurie, construiesc, mâgâie, vindecă si crează? Ca PR-ist e important cum îți alegi cuvintele, și cărui public te adresezi, și ce stări le dai.

Am observat că anumite cuvinte ne afectează spiritual, ne dă stări de supărare, neliniște și nervozitate aceste cuvinte pot fi probleme, nu pot, e greu, mi-e frică, n-am timp, am obosit. Ca specialist folosim cuvinte care le dă celor din jur o stare pozitivă și încredere, aceste cuvinte pot fi șansă, recunoștință, curaj, bunătate și optimist, deci cuvintele noastre au putere, trebuie folosite în funcție de situație și public. Adevarata comunicare între oameni, este de la suflet la suflet iar cuvintele uneori nu fac decât să încurce.Detalii

Cum ar fi fost lumea noastră fară SEO?

Fară a transmite bucuriile, sentimentele, cunoașterea și experiențele, este un dar cu siguranță, căci vindecă suflete, crează lumi, dar poate fi uneori și ceva rău pentru că cuvintele pot fi trădătoare, duplicitare, insuficiente sau inutile, astfel cuvintele nu mai au înțelesul și puterea ca mai demult. Orice cuvânt reprezintă un act magic pe care noi nu-l mai pricepem, și asta pentru că am devenit prea superficiali, aroganți și ignoranți. Trebuie să fim conștienți ca cuvântul poate distruge, deoarece le pot face rău celor în jur, dar și nouă. Cei care caliomează, bârfesc nu fac decât rău celor din jur dar și lui pentru că prin aceste cuvinte îsi alimentează agresivitatea.

Comunicarea este esențială, ea ne pune în legatură cu lumea, cuvintele sunt prețioase și nu merită risipite, ele sunt forme de energie creatoare, cuvântul tău ești tu, deci uităte la cuvintele tale și vei afla cum te vezi pe tine, pentru ca îți onorezi cuvântul așa cum te onorezi pe tine. De cele mai multe ori noi risipim cuvintele, facem abuz de ele, un exemplu ar fi că vorbesc mult și nu spun mare lucru, în loc să fie în cantitate mică și relevantă. Aș vrea sa vă mai spun că așa cum gandești, așa vorbești… cum vorbești așa acționezi, și cum acționezi așa ți-e soarta, și așa rezultate ai.

 

Reclame

Despre Coseri Anca

Mă numesc Anca, locuiesc și lucrez în Timisoara. Îmi place să scriu, să citesc, să mă distrez. Am 26 de ani dar uneori mă port ca un copil. Îmi place viața, îmi plac lucrurile frumoase, oamenii frumoși și încerc să mă agăț de fiecare mărunțiș care-mi poate înveseli ziua și sufletul. Cred în frumusețea și valoarea sentimentelor pure și sincere, în gesturile făcute din inimă, în cuvintele pline de însemnătate. Îmi place să mă înconjor numai de oameni optimiști, calzi, generoși, visători, aidoma mie. Nu mi-e teamă să recunosc că uneori mi-e teamă. De singurătate, de minciuni, de răutate, de răceală, de întuneric , de lipsa curajului, de ziua de mâine. Dar, tot ce am trăit până acum, tot ce am văzut, tot ce am simțit au trezit în mine o poftă insațiabilă de viață, de fericire, de împlinire. Nu trece o zi fără ca eu să nu mă simt recunoscătoare pentru miile de binecuvântări din viața mea, pentru sutele de minuni și experiențe care m-au schimbat în persoana care sunt astăzi. Ador să scriu, nu are importanță ora sau locul ci ceea ce simt în momentul acela. Fiecare greșeală, fiecare pas , fiecare decizie luată mi-au maturizat gândurile și sentimentele. Scriu din dragoste pentru viață, scriu pentru mine, scriu pentru fiecare om care se regăsește în rândurile mele. Scriu pentru a-mi alina sufletul, pentru a-mi ușura conștiința și nu în ultimul rând scriu pentru trecut, prezent și viitor. Un fel de amintire , un dar prețios pe care mi-l ofer mie peste ani. Acest blog nu este un jurnal online , ci mai degrabă un locşor pentru gândurile şi elucubraţiile mele.
Acest articol a fost publicat în PR relation, social media și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s